ALWAYS HOT

Barcrest Games (Janshen Hahnraths Group)

3 ROLLEN
INZET: € 0,80 tot € 4,00
1 Credit is 1 eurocent

ALWAYS HOT wordt gespeeld op drie rollen, met 5 winlijnen. Op elke rol een gelijk symbool op de winlijn geeft prijs. 

Indien er 5 of meer credits op de creditmeter staan, kan het spel gestart worden door op de "START" -knop te drukken. De creditmeter laat de waarde in centen zien. Dus 100 staat voor 1 euro. 

Door op de "INZET - "of "INZET +" te drukken kan de speler de inzet veranderen en kiezen voor een inzet van 5, 10, 15 of 20 direct vanaf de creditmeter. 

Hogere inzetten kunnen vanaf de creditmeter (maximaal 20 punten) en de clubmeter gespeeld worden, met de clubmeter voldoende punten bevat voor de gekozen inzet.

Hogere inzetten zijn: 

  • 20 + 20
  • 20 + 40
  • 20 + 60
  • 20 + 80
  • 20 + 180
  • 20 + 380

Als de clubmeter onvoldoende punten bevat om de gekozen inzet te spelen, wordt automatisch het KLOKSPEL geselecteerd wanneer de "START" -knop ingedrukt wordt. Door op de "START" -knop te drukken gaat het klokje draaien. Als de pijl op de rode lijn stopt, verliest de speler. Stopt de pijl ergens anders dan wint de speler 20 cent. De winkans bedraagt 99,99%. De prijzen van het KLOKSPEL gaan automatisch naar de clubmeter. Het KLOKSPEL kan gespeeld worden door de "KIES 20/0" -knop in te drukken en kan doorlopend gespeeld worden totdat de speler opnieuw de "KIES 20/0" -knop of op één van de "INZET" -knoppen drukt. 

De speler kan het tegoed van de clubmeter innen door op de "INNEN/ UITBETALEN" -knop te drukken. Hierdoor worden de punten van de clubmeter naar de creditmeter overgeschreven. Is de clubmeter leeg en drukt de speler nogmaals op deze knop, dan worden de credits uitbetaald. Waarden lager dan 100 worden gegokt tussen 0 en 100. Sommige prijzen bestaan uit twee delen. De prijs + een aantal bonusspellen met ACTIONGAMES (AG'S).

De gewone prijs wordt direct naar clubmeter overgeschreven. Het eerstvolgende spel wordt op het ACTION GAMES - WIEL gespeeld (bovenste scherm). Midden in het wiel wordt het actuele aantal ACTION GAMES aangegeven. Door op start te drukken start het wiel. Het wiel kan stoppen op LOSE, op +1000 of op +4 ACTION GAMES. 

Terug naar Retro Videogames