ALWAYS AMERICAN 

NOVASTAR (NOVAMATIC)

3 rollen
Inzet € 0,10 tot € 4,00
1 credit is 1 eurocent

Basisspel:

Creditmeter laat de waarde in eurocenten zien.

Rollenspel:

  • Er kan gespeeld worden voor een inzet van 10 of 20 direct van de creditmeter.
  • Het spel wordt gespeeld op 3 rollen met 5 winlijnen en geen holds.
  • Op elke rol een gelijk symbool geeft prijs. 
  • Let op soms wordt een gedeelte van de prijs vervangen door extra AG'S.

20/0 spel:

  • Bij onvoldoende tegoed in de clubmeter wordt automatisch het 20/0 klokspel gestart. De prijzen gaan naar de clubmeter. Bij onvoldoende te goed wordt het rollenspel gestart. Kies het 20/0 klok spel met de knop "KIES 20/0 SPEL" om zo zelf de clubmeter ‘te vullen'. Druk nogmaals om naar het rollenspel terug te keren.

Vervolgspel:

  • Dit spel is gelijk aan het rollenspel van het basisspel.
  • Hogere inzetten 20+20, 20+40, 20+80, 20+180 en 20+380 worden met 20 cent van de creditmeter en gelijktijdig punten uit de clubmeter gespeeld. 

Action Games (AG)

Hogere prijzen bestaan uit twee delen. De prijs + een aantal bonuspunten met de naam Action Games (AG). Nadat de directe prijs is geïnd wordt op het bovenste scherm het ACTION GAME WIEL zichtbaar. In het midden van het wiel zijn het aantal actuele ACTON GAMES zichtbaar. Met als inzet 20 creditcent en een AG wordt er een spin op het wiel gegeven.  Er zijn dan 3 resultaten mogelijk; Win 10 euro, Win 4 extra AG of verlies. 

Alle prijzen gaan automatisch naar de clubmeter. Druk op "INNEN/UITBETALEN" om de inhoud van de clubmeter over te zetten naar de credits. Druk nogmaals om de credits uit te betalen in geld. Indien de inhoud meer dan 20.000 bedraagt, wordt automatisch een gedeelte overgezet naar de credits meter.  

 

Terug naar Retro Videogames