GEMINI

Elam Group Electronic Amusement  

4 ROLLEN
INZET: € 0,20 tot € 10,00
1 Credit is 20 eurocent

Spelbeschrijving:

Het GEMINI-spelconcept is een meerspeler welke plaats biedt aan twee spelers. De weeggeven rollencombinaties zijn voor beide spelers gelijk. 

Selecteer de gewenste spelerspositie (linkt of rechts), door het ingedrukt houden van de knop “INWORP SPELER LINKS” of “INWORP SPELER RECHTS” tijden het inwerpen van de munten. Standaard zal de rechter spelerspositie geselecteerd zijn (indien er geen punten op de machine aanwezig zijn of alleen deze zijde bespeeld is). De knoppoen verlichting van de inworpknoppen geeft weer weke zijde geselecteerd is. 

Middels de “KIES INZET”- knoppen kunnen de volgende inzetten worden geselecteerd: 1, 2,5, 10, 20 of 50. Standaard zal de kansspelautomaat de laatst geselecteerd inzet vastzetten. De kansspelautomaat zal dan automatisch de hoogst mogelijk inzet selecteren tussen inzet 1 en de inzet die is vastgezet. 

Voor aanvang van iedere serie van spins wordt er een 39-40 basisspel gespeeld, het resultaat hiervan wordt in de clubmeter geplaatst van de desbetreffende speler. Hierna zal de tijd gaan lopen en kunnen er 10-winlijn spins gespeeld worden. Zodra de tijd om is zal er opnieuw een 39-40 basisspel gespeeld worden en het resultaat hiervan in de clubmeter geplaatst worden. Tijdens de spins worden er prijzen gegeven voor wincombinaties volgens het prijzenschema en zijn er 10 winlijnen actief. 

Terug naar Meerspelers