WILDSPINNER 

Barcrest Games (Janshen Hahnraths Group)

4 ROLLEN
INZET: € 0,10 tot € 4,00
1 Credit is 20 eurocent

Spelbeschrijving:

WILDSPINNER heeft twee basisspellen, het basisrollenspel en het bekende 1-0 spel. Door op de "KIES SPEL"-knop te drukken kan de speler een keuze maken.

Het basisrollenspel wordt op 4 rollen gespeeld. Prijzen gelden voor twee, drie of vier gelijke symbolen vanaf links op de middelste winlijn en is voorzien van "HOLD". Het prijzenschema staat op de onder ruit. De speler kan alle prijzen van het basisspel omzetten naar GEWONNEN SPELEN door de "START/SPAREN"-knop te drukken, zodat deze in een vervolgspel kunnen worden ingezet.

Het 1-0 spel is verplicht voor ieder vervolgspel. De speler drukt kort op de "START"-knop om het 1-0 spel te spelen en daarna nogmaals op de "START"-knop om het vervolgspel te starten.

Vervolgspel:

De punten uit het basisspel worden in 8 verschillende potten verzameld. Bij voldoende punten heeft de speler keuze voor:

  • Inzet 5 op 3 rollen: 5 winlijnen.
  • Inzet 10 op 3 rollen: 5 winlijnen met "STER WILD".
  • Inzet 10 op 4 rollen: 10 winlijnen.
  • Inzet 20 op 4 rollen: 10 winlijnen met "STER WILD".

Het prijzenschema hiervan staat op de boven ruit. De maximale waarde van de GEWONNEN SPELEN METER is 1.000 punten. Indien, na het bijtellen van een prijs, de 1.000 puntengrens wordt overschreden, wordt automatisch de hoogste pot naar de WINBANK geschreven, zodat het TOTAAL onder de 1.000 puntengrens komt. De maximale waar per pot is 200 punten. Indien, na het bijtellen van een prijs, de 200 puntengrens wordt bereikt, worden deze 200 punten automatisch naar de WINBANK geschreven.

Met de "WINBANK NAAR SPELEN"-knop worden de punten van de WINBANK overgeschreven naar de SPELENMETER. Door op de "UITBETALEN"-knop te drukken kan de speler de punten van de SPELENMETER laten uitbetalen.

 

Terug naar Klassieke rollenspellen