TWINTIMER 

Barcrest Games (Janshen Hahnraths Group)

4 + 3 ROLLEN
INZET: € 0,10 tot € 4,00
1 Credit is 20 eurocent

Spelbeschrijving:

TWINTIMER gebruikt drie rollen voor het basisspel. Er zijn alleen maar 3-in-lijn prijzen mogelijk (in sommige combinaties geldt het BAR-SYMBOOL voor elk symbool). Bovendien leveren 3 STER-SYMBOLEN criss cross in zicht 20 punten op, Gewonnen punten kunnen worden gegokt, geïnd of gespaard (in één van de vier METERS).

Via de "KIES SPEL" -knop kan de speler een keuze maken uit "ROL SPEL", "1-0 SPEL" of bij voldoende punten, de vervolgspelen X5 of X10.

Voor de overstap naar het vervolgspel moet eerst het "1-0 SPEL" gespeeld worden. De panelen "WIN 1" en "0"knipperen afwisselend. Licht "WIN 1" op na het indrukken van de "START/SPAREN-KNOP" - dit gebeurt in 99,9% van de gevallen - dan wint de speler 1 punt. De speler heeft nu de volgende mogelijkheden:

  • De speler kan dit punt innen (geeft 20% kans op 4 punten);
  • De speler kan dit punt naar een van de METERS overzetten door kort op "START/SPAREN" te drukken;
  • De speler kan ‘automatisch' het vervolgspel spelen door lang (of twee keer snel) op "START/SPAREN" te drukken (het punt wordt automatisch inde METER met de laagste waarde geplaatst, waarna het vervolgspel start).

De TWINTIMER heeft vier meters en één totaalmeter. Voor het vervolgspel wordt de bovenste rollenset gebruikt. De volgende vervolgspelen zijn mogelijk:

  • X5 op 5 winlijnen met het bijbehorende prijzenschema.
  • X10 op 10 winlijnen met het hetzelfde prijzenschema.

De automaat bepaalt vanaf welke METERS punten ingezet worden. Een gewonnen prijs wordt evenredig aan de inzet over de METERS verdeeld. Het maximum per METER bedraagt 200 punten. Is dit aantal bereikt, wordt de METER automatisch geïnd.    

 

Terug naar Klassieke rollenspellen