TURBOPLAY  

Barcrest Games (Janshen Hahnraths Group)

4 ROLLEN
INZET: € 0,20 tot € 2,80
1 Credit is 20 eurocent

Spelbeschrijving:

Om te beginnen wordt er bij het spelen van de TURBOPLAY altijd gespeeld met 1 credit op 3 rollen. Winnende combinaties kunnen met voorkomende symbolen worden gevormd, waarop een uitbetaling plaats zal vinden als de speler een wincombinatie vormt op de middelste lijn van deze rollen. De speler kan ook met 4 credits spelen, dan draaien er nog steeds 3 rollen, maar is de speler niet meer verbonden aan een vaste winlijn. Daarnaast is een maximale inzet mogelijk van 16 credits, waarbij de speler ook niet meer verbonden is aan een vaste winlijn en waarbij 4 rollen in het spel actief zullen worden. Het prijzenschema staat weergeven aan de bovenzijde van de kansspelautomaat. De overige prijzen kan de speler terugvinden onder de rollen bij een inzet van 1 credit. 

Heeft de speler met de basisinzet een prijs gewonnen, dan zal er de mogelijkheid zijn om gebruik te maken van de gokfunctie. In een kop of munt spel kan de speler de prijs die is gewonnen verdubbelen. Meerdere keren achter elkaar kop of munt spelen voor een gewonnen prijs is mogelijk, maar let wel op dat bij een verkeerde gok, de gehele prijs te verliezen valt. 

Tijdens het draaien van de rollen kan de speler ook het JOKER-SYMBOOL tegenkomen. Deze kunnen mystery prijzen geven, waarbij de prijs afhankelijk is van de inzet waarmee is gespeeld. Bij een inzet van 1 credit kunnen 2 JOKERS een prijs van 2 tot 100 credits winnen en bij 3 willekeurige JOKERS wordt een prijs van 4 tot 200 credits gewonnen. Wordt er gespeeld met 4 credits, dan leveren 3 random JOKERS een prijs van 8 tot 200 credits op. Ten slotte krijgt de speler bij de hoogste inzet een random prijs per JOKER-SYMBOOL uitgekeerd. Deze varieert van 8 tot 200 credits.  

Terug naar Klassieke rollenspellen