STEPTIMER 

Barcrest Games (Janshen Hahnraths Group)

3 +3 ROLLEN
INZET: € 0,20 tot € 8,00
1 Credit is 20 eurocent

Spelbeschrijving:

STEPTIMER heeft 2 soorten spel, een beneden- en een boven- spel. Wanneer de speler het beneden spel speelt (op 3 rollen) is er maar 1 winlijn, die herkenbaar is door de dunne prijzen lijn die over de symbolen heen loopt. Dit geld niet voor de STER-SYMBOLEN. Deze leveren criss cross in zicht 20 punten op. De gewonnen punten kan je gokken innen of naar boven verplaatsen. Het spelsoort kan worden gekozen door de "KIES SPEL" -knop. De speler kan met deze knop kiezen uit het beneden spel, boven spel of 1-0 spel.

Vervolgspel:

Heeft de speler genoeg credits verzameld, dan kan hij verder met het vervolgspel. De speler heeft in dat geval op de bovenste 3 rollen in totaal 5 winlijnen. De speler kan spelen met een inzet van 5 of 40 credits. Als er gekozen wordt voor 40 credits, dan wordt er gebruikt gemaakt van nudges. Dat houdt in dat de boven rollen na het stilstaan in maximum 3 stappen naar een winnende combinatie kunnen rollen. Het prijzenschema geeft aan hoeveel de speler kan winnen en welke combinaties hij daarvoor nodig heeft.

Wilt de speler weer terug naar een lagere inzet of terug naar het basisspel kan dit door de knop "KIES SPEL" in te drukken. Wilt de speler de gevulde meters bij het vervolgspel overschrijven naar het basisspel, dan kan dit door de knop "INNEN" te drukken. De meters zullen dan één voor één geleegd worden naar het basisspel.

De kansspelautomaat is voorzien van een automatische HOLD. Dat houdt in dat een rol waar een aantal gunstige symbolen op staan automatisch wordt vastgezet voor de speler. Dit kan de speler ongedaan maken met de "INNEN/HERSTEL" -knop. De speler kan er zelf ook voor kiezen om met de knoppen "HOLD" zelf een rol vast te zetten voor een volgende spin.

De automaat bepaalt vanaf welke METERS punten ingezet worden. Een gewonnen prijs wordt evenredig aan de inzet over de METERS verdeeld. Het maximum per METER bedraagt 200 punten. Is dit aantal bereikt, wordt de METER automatisch geïnd.

De speler kan de gewonnen punten overzetten met de knop "GEWONNEN NAAR CREDITS". Wilt de speler de punten uitbetalen kan dit door te drukken op de "UITBETAALKNOP" die boven op de automaat zit.    

Terug naar Klassieke rollenspellen