OLDTIMER 

Barcrest Games (Janshen Hahnraths Group)

3 + 3 ROLLEN
INZET: € 0,10 tot € 1,00
1 Credit is 20 eurocent

Spelbeschrijving:

Deze machine heeft drie rollen die voor het bassispel gebruikt worden. In het basisspel heeft de speler kans op het winnen van 2 en 3 lijn prijzen. Drie KRONEN-SYMBOLEN criss cross geven 20 punten. Ook heeft de derde rol een BAR-SYMBOOL dat als WILD-SYMBOOL dient om diverse 2-in-lijn prijzen te maken.

De speler kan zijn gewonnen punten innen, gokken (alleen de 1-in-lijn KERS, autogamble geeft 0 of 4 punten) en sparen in een van de 4 meters.

Als de speler een subspel wil spelen moet hij eerst het tweede basisspel spelen. Dit is een rode en een groene lamp. Indien de groene lamp oplicht wint de speler een punt.

De machine heeft vier meters met één totaal meter die het totaal van de vier meters aangeeft. De eventuele uitkomst van het tweede basisspel wordt automatisch in de laagste meter geplaatst en dan gebruikt als een punten die nodig zijn voor het spelen van een subspel. Het subspel wordt gespeeld op de bovenste rollenset met 5 winlijnen en kost 5 gewonnen punten. De machine bepaald welke 5 punten uit de meter gehaald worden om het subspel te spelen. Het maximum per meter is 200 punten waarna hij automatisch geïnd zal worden.    

Terug naar Klassieke rollenspellen