MULTITIMER 

Barcrest Games (Janshen Hahnraths Group)

3 + 4 ROLLEN
INZET: € 0,20 tot € 8,00
1 Credit is 20 eurocent

Spelbeschrijving:

MULTITIMER heeft 2 soorten spel, een beneden- en een boven- spel. Wanneer de speler het beneden spel speelt is er maar 1 winlijn, die herkenbaar is door de dunne prijzen lijn die over de symbolen heen loopt. Dit geld niet voor de STER-SYMBOLEN. Deze leveren criss cross in zicht 20 punten op. De gewonnen punten kan de speler gokken innen of naar boven verplaatsen. Het spelsoort kan worden gekozen door de "KIES SPEL" -knop. De speler kan met deze knop kiezen uit het beneden spel, boven spel of 1-0 spel.

Vervolgspel:

MULTIMER heeft acht meter en één totaalmeter. Voor het vervolgspel wordt de bovenste rollenset gebruikt. De volgende boven spelen zijn mogelijk:

  • Inzet 10 (GELE KNOP): op 5 winlijnen met het bijbehorende prijzenschema. Met de mogelijkheid om een gewenste rol vast te zetten met HOLD.
  • Inzet 10 (GROENE KNOP): op 10 winlijnen met het bijbehorende prijzenschema.
  • Inzet 20 (RODE KNOP): op 10 winlijnen met het bijbehorende prijzenschema. Daarnaast kunnen er JOKERS op de rollen verschijnen die ieder een waarde tot 10x200 punten geven.
  • Inzet 20 (ORANJE KNOP): op 10 winlijnen met het bijbehorende prijzenschema. Met de mogelijkheid om een gewenste rol vast te zetten met HOLD.
  • Inzet 40 (BLAUWE KNOP): op 10 winlijnen met het bijbehorende prijzenschema. Na het stoppen van de rollen kan je maximaal twee nudges krijgen. De rollen zullen van plek veranderen wanneer er met twee een hogere prijs te winnen is.

De automaat bepaalt vanaf welke METERS punten ingezet worden. Een gewonnen prijs wordt evenredig aan de inzet over de METERS verdeeld. Het maximum per METER bedraagt 200 punten. Is dit aantal bereikt, wordt de METER automatisch geïnd.

Indien totaal 1000 punten of hoger is worden 1 of meerdere meters geïnd. Als de speler tussentijds (onder de 1000 punten) de meter wil innen kan dit door te drukken op de knop "INNEN". De speler kan de gewonnen punten overzetten met de knop "GEWONNEN NAAR CREDITS". Wilt de speler de punten uitbetalen kan dit door te drukken op de "UITBETAAL" -knop die boven op de automaat zit.    

Terug naar Klassieke rollenspellen