HOT SHOT NL

Errel Industries (JVH Gaming & Entertainment)

3 + 3 ROLLEN
INZET: € 0,20 tot € 4,00
1 Credit is 20 eurocent

Spelbeschrijving:

De HOT SHOT heeft twee soorten basisspelen. Met de knop "KIES SPEL" kan het basisspel gekozen worden. Het drie rollen basisspel wordt gespeeld op de drie beneden rollen en is voorzien van hold. Het prijzenschema staat op de onder ruit. Gewonnen prijzen kunnen gegokt worden met "GOKKEN", naar "TOTAAL WINST" geschreven worden met "WINST INNEN" of naar gewonnen spelen met de knop "START/SPAREN".

Er wordt gegokt tussen kop of munt waarbij de kans op munt 99,9% is. Munt levert 1 punt op, kop niets. De winst van 0-1 spel wordt automatisch naar "GEWONNEN SPELEN" geschreven.

Vervolgspel:

Het vervolgspel wordt gespeeld op de drie boven rollen. De HOT SHOT heeft drie inzetten in het vervolgspel: 5, 10 en 20. De inzet kan gekozen worden met de knop "INZET 5-10-20". Het spel heeft altijd 5 winlijnen. Bij voldoende punten in "GEWONNEN SPELEN" zal automatisch het vervolgspel gespeeld worden. Het prijzenschema van het vervolgspel staat op de boven ruit. De maximale prijs per spel is 200 punten. Het 0-1 basisspel is verplicht voor ieder vervolgspel. Start kort indrukken; speel het 0-1 spel. Start ingedrukt houden: speel het vervolgspel.

Naast de gewone prijzen behoren bij het inzet 5 prijzenschema, leveren criss cross, gele HOT-SYMBOLEN kan de speler éénmaal op het inzet 5 prijzenschema "SCHIETEN" met de "START/SPAREN" -knop.

Indien de gele HOT-SYMBOLEN met één kogel criss cross verschijnen, kan de speler éénmaal op het inzet 5 prijzenschema "SCHIETEN". Indien de oranje HOT-SYMBOLEN met twee kogels criss cross verschijnen, kan men éénmaal op het inzet prijzenschema "SCHIETEN" en tevens éénmaal op het inzet 10 prijzenschema.

Indien de gele HOT-SYMBOLEN met één kogel criss cross verschijnen, kan de speler éénmaal op het inzet 5 prijzenschema "SCHIETEN". Indien de oranje HOT-SYMBOLEN met twee kogels criss cross verschijnen, kan de speler éénmaal op het inzet 5 en éénmaal op het inzet 10 prijzenschema. Indien de rode HOT-SYMBOLEN met drie kogels criss cross verschijnen kan de speler éénmaal op het inzet 5, éénmaal op het inzet 10 en éénmaal op het inzet 20 prijzenschema "SCHIETEN".

Een pot mag maximaal 200 punten bevatten. Als na het bijtellen van een prijs een pot het maximum van 200 punten bevat worden deze 200 punten automatisch naar TOTAAL WINST geschreven. Als na het bijtellen van een prijs meer dan 1000 punten in GEWONNEN SPELEN staan, worden één of meerdere potten naar TOTAAL WINST geschreven, totdat het totaal van de potten minder dan 1000 punten is.

De speler kan eerst met "KIES POT" de pot selecteren en daarna met "WINST INNEN" deze pot naar TOTAAL WINST schrijven. Als "KIES POT" niet wordt gebruikt moet 2x op "WINST INNEN" gedrukt worden om een pot naar TOTAAL WINST te schrijven. De 1, 2 of 3 punten die eventueel in de pot overblijven worden gegokt tussen 0 en 4.

De speler kan met de knop "TOTAAL WINST/SPELEN" punten uit TOTAAL WINST naar SPELEN schrijven. 

Terug naar Klassieke rollenspellen