Holdtimer 

Barcrest Games (Janshen Hahnraths Group) 

3 + 3 ROLLEN
INZET: € 0,20 tot € 2,00
1 Credit is 20 eurocent

Spelbeschrijving:

HOLDTIMER heeft 2 soorten spel, een beneden- en een boven- spel. Wanneer de speler het beneden spel speelt is er maar 1 winlijn. Dit geld niet voor de STER-SYMBOLEN. Deze leven criss cross in zicht 20 punten op. De gewonnen punten kan de speler gokken innen of naar boven verplaatsen. Het spelsoort kan worden gekozen door de "KIES SPEL" -knop. De speler kan met deze knop kiezen uit beneden spel, boven spel of 1-0 spel.

Wanneer de speler naar het boven spel wil gaan en niet genoeg punten heeft kan hij door middel van het 1-0 spel punten sparen tot hij genoeg heeft om te kunnen spelen. Bij het boven spel kan de speler kiezen uit de volgende inzetten (inzet 5 of 10). Bij inzet 10 kunnen de rollen worden vastgezet. Dit kan de speler zelf doen of dit laat de speler aan de automaat over.

Vervolgspel:

HOLDTIMER heeft vier meters en één totaalmeter. Voor het vervolgspel wordt de bovenste rollenset gebruikt. De volgende boven spelen zijn mogelijk:

  • Inzet 5: op 5 winlijnen met het bijbehorende prijzenschema.
  • Inzet 10: op 5 winlijnen met het bijbehorende prijzenschema.
De automaat bepaalt vanaf welke METERS punten ingezet worden. Een gewonnen prijs wordt evenredig aan de inzet over de METERS verdeeld. Het maximum per METER bedraagt 200 punten. Is dit aantal bereikt, wordt de METER automatisch geïnd.    
Terug naar Klassieke rollenspellen